Så fungerar det

Wallaby erbjuder enkel och komplett hemsida för företag och förening. Vi jobbar efter ett enkelt koncept, just för att du som kund ska veta vad du får och att vi skapar en hemsida till ditt företag  som uppnår dina förväntningar. Vi jobbar enligt nedanstående steg:

1.  Webbhotell.
Vi börjar med att diskutera webbhotell. Har du ett idag eller behöver du ett? Om du inte har något webbhotell så hjälper vi dig med att registrera det hos Binero, som är ett av Sveriges mest prisvärda webbhotell.

2. Bransch och målgrupp.
Nu börjar vi titta på ditt företag, i vilken bransch du jobbar, vilken målgrupp du har och hur du ska marknadsföra dig på nätet. Utefter detta skapar vi grunden för hur din nya hemsida ska se ut och hur den ska fungera. Här utför vi även en sökordsanalys så att vi sökoptimerar din hemsida för de bästa sökorden.

3. Design.
Du har säkert önskemål och egna idéer kring utseendet och färgerna. Utifrån dina önskemål och mina egna idéer, tar vi fram ett designförslag som du får godkänna.

4. Innehåll.
Du bistår med text- och bildinnehållet till hemsidan och sedan implementerar vi all text och de bilder du vill ha så att det blir ett riktigt snyggt slutresultat. Om du inte har bra bildmaterial så kan vi även hjälpa till att hämta bilder från bildbanker. Vi kan även hjälpa till att korrekturläsa all text, skriva text och sökoptimera den för bästa resultat.

5. Statistik och sociala medier.
Vi installerar Google Analytics som är ett statistikprogram som visar alla besökare och all annan information du behöver för att utveckla dig på nätet. Du får en kort genomgång i Google Analytics så att du lär dig att använda programmet. Google Analytics ligger helt online, vilket gör att du kan logga in och se din statistik vart du än befinner dig. Vi kopplar sedan alla dina sociala medier till hemsidan och lägger in knappar så att dina besökare och kunder kan gilla och följa dig.

6. Utbildning.
Nu är hemsidan klar och du får nu en utbildning i WordPress redigeringsprogram, så att du kan hantera hemsidan helt själv för all framtid. WordPress ligger helt online, vilket gör att du har full tillgång till hemsidan vart du än befinner dig i hela världen, allt du behöver är en dator och internet. Läs mer om WordPress.

färdig hemsidaFärdig!….Enkelt va?